Paris Hilton platila novog psa 13.000 dolara

Izvor: Tracara.com, 14.Sep.2014, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paris Hilton platila novog psa 13.000 dolara

Obožava pse i zato je kupila novog (foto: wenn) Odavno je poznato da je Paris Hilton ljubiteljka životinja, a to je još jednom pokazala tokom protekle nedelje, kada je usvojila novog krznatog prijatelja! Rijaliti zvezda platila je 13.000 dolara kako bi postala vlasnica najmanjeg psa na svetu! Mali pomeranac je dobio ime – Gospodin Sjajni, a visok je nešto više od jednog centimetra. Paris ga je kupila od radnje u Kanadi koja je specijalizovana za uzgoj ovih pasa. “Obožavam ga! Moja nova bebica! Najslađe stvorenje na zemlji,” napisala je Hiltonova na Twitteru.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubav nema cenu: Paris Hilton kupila psa za 13.000 dolara!

Izvor: Blic, 14.Sep.2014

Bogata naslednica lanca hotela "Hilton" ima gomilu kućnih ljubimaca a sada je kolekciju upotpunila sa novim patuljastim psom...Kuče se zove Mr.Amazing i veliki je samo 6,35 centimetra. Težak je 330 grama i važi za najmanjeg psa na svetu. Kupljen je u specijalnoj odgajivačnici u Kanadi za 13.000...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.