Palo pomirenje: Njihova ljubav nikada neće prestati

Izvor: Svet, 19.Sep.2014, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palo pomirenje: Njihova ljubav nikada neće prestati

Mislite da je na ljubav između Milene Ćeranić i košarkaša Vladimira Dašića stavljena tačka? Ipak, stvari su ponovo počele da se zakuvavaju.
Podsećanja radi, Milena i Dašić su bili u tajnoj vezi četiri godine, ali je Dašić odlučio da se vlati nevenčanoj supruzi sa kojom ima dete. Osim toga, kao razlog konačnog raskida ove burne romanse navodi se i fudbaler Predrag Perišić, sa kojim se, kako se poslednjih dana pisalo, Milena viđa već izvesno vreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Međutim, istina je malo drugačija, a otkriva je dobro upućen izvor u njihove živote.
“Naravno da te priče o Predragu Perišiću nemaju veze sa mozgom. I on je potpuno zgranut tom nebulozom. To je plasirao neko kome očigledno smeta to što se Milena i Dašić povrh svega i posle svega i dalje mnogo vole. Od te navodne Milenine prevare nema ništa, kao ni od priče o njenom učešću u TLZP, a ne daj Bože ni od šlihtanja Saši Popoviću da bi se vratila u Zvezde Granda. Milenu je posle tih članaka čak zvala i Milica Mitrović da je pita o čemu je reč, ali pošto njih dve imaju veoma dobru komunikaciju i uzajamno se poštuju, Milica je ubrzo shvatila da je to opet nečija izmišljotina”, otkriva izvor, a zatim se osvrće na dešavanja između Milene i Dašića.

“Što se tiče Dašića, ta ljubav verovatno nikada i neće prestati. Možda neki to nisu želeli da čuju, ali istina je da su se Milena i Dašić pomirili i da su opet zajedno. Milena je pre izlaska njegovih fotografija sa ženom na plaži, znala da se njih dvoje viđaju i da će on gledati da izgladi situaciju sa Marijom, zbog deteta. Ona nikad nije ni želela da bude ta koja će išta razdvojiti”, rekao je izvor i dodao:
“Naravno da je ipak bila povređena i ljuta na njega, ali je on odmah tražio da se vide, zaključao ju je u stan i nije je pustio dok mu nije rekla da će se pomiriti sa njim. Objašnjavao joj je da nije imao nameru da se sve tako dogodi i da ona mora biti sa njim, jer mu život bez nje nema smisla, i da će se stvari rešiti samo da sačeka. Sve vreme je bio na ivici suza. S druge strane, Milena je znala u šta ulazi kada je započela vezu sa njim, tako da joj to što se vratio Mariji ništa ne znači. Milena zna da je Vladimir voli i to joj je najbitnije. Dok god bude imala emocija prema njemu, njih dvoje će biti zajedno”, zaključuje izvor.
Izvor: Puls
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.