PRESLATKA HELENA IZ KEFALICE OČARALA JE CELU SRBIJI: Evo kako danas ona izgleda! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESLATKA HELENA IZ KEFALICE OČARALA JE CELU SRBIJI: Evo kako danas ona izgleda! (FOTO) (VIDEO)

Mnogi od nas sećaju se male pametnice Helene iz emisije "Kefalica", koja je na šaljiv način odgovarala na pitanja o zaljubljivanju, dijeti i ostalim stvarima.

Sjajna devojčica postala je izuzetno popularna u Srbiji, a posle toga je nestala iz javnog života.

Podsetimo se male Helene iz emsije "Kefalica":



Helenu Jakovljević danas možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << gledati u filmu "Ime Dobrica, prezime nepoznato", u kojem igra u jednu od glavnih uloga.

U intervjuu za "Mondo" ona je izjavila da se namerno povukla iz javnosti, jer joj je smetalo što je svi prepoznaju. Iako voli da glumi, ona ne planira da bude glumica.

- Ja bih volela da budem vetereninar. Obožavam životinje. Imam ljubimca, psa Ogija - rekla je Helena, koja danas ima 11 godina i odličan je đak u školi.

Printskrin: Youtube/Stars Media International

Pogledajte trejler je za film "Ime Dobrica, prezime nepoznato":



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA LI SE SEĆATE HELENE? Preslatka devojčica iz "Kefalice" je porasla i postala glumica (VIDEO)

Izvor: Blic, 28.Okt.2016

Devojčica Helena Jakovljević, imala je samo šest godina kada je publici emisije "Kefalica" na simpatičan način objašnjavala šta je to dijeta, simpatija, ljubomora, bogatstvo....Danas, Helana ima 11 godina, ide u školu a nakon učešća u "Kefalici" devojčica povukla iz javnosti uprkos velikoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.