PAPARACO: Aleksandra izvela bebu u restoran

Izvor: Kurir, 03.Maj.2015, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPARACO: Aleksandra izvela bebu u restoran

Sunčane aprilske dane u Beogradu voditeljka Aleksandra Jeftanović (39) i njen izabranik, pravnik Aleksandar Švraka, iskoristili su za zajednički porodični ručak s tromesečnom ćerkom Anom.

Skladna porodica kao savršeno mesto za idilično popodne u našoj prestonici izabrala je terasu jednog poznatog restorana s pogledom na Tašmajdanski park. Otkad se ostvarila u ulozi majke, ova poznata TV dama pleni dobrim raspoloženjem, pa retko šta može da je izbaci iz koloseka. Atraktivna >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << crnka ne skida osmeh s lica, a on na najbolji mogući način govori koliko joj prija novo životno poglavlje.

Inače, Aleksandra i njen izabranik više od četiri godine uživaju u romansi, a verili su se 2013. u Dominikanskoj Republici.

Više fotki možete naći u novom broju Storija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.