Oženjeni biznismeni šetaju klinke, a ja treba grobno mesto da rezervišem? - Rakočevićeva BRUTALNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Oženjeni biznismeni šetaju klinke, a ja treba grobno mesto da rezervišem?" - Rakočevićeva BRUTALNA

Au, šta je sve rekla...

Veljko Kuzmančević nedavno je objavio fotografiju svoje supruge Verice Rakočević koja je izazvala veliku medijsku pažnju.

Verica sa svojih 69 godina izgleda fenomenalno, ali mnogi su Veljka iskritikovali, pa je morala da reaguje.

Ona je objasnila da je današnje društvo potpuno izobličeno.

- To je samo odraz malograđanstva i licemerja ovog društva. Bogati biznismeni spavaju sa mladim klinkama, kupuju im nakit, firmiranu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << garderobu, smeškaju se i sede kući zadovoljne. Ja imam prijatelja koji je oženjen, ali kada ga pitaju ima li ženu, kaže: "Da, ali ništa ozbiljno". Sve to društveno prihvatljivo, ali nije kada se žena od 69 godina skine u šorc i to ne u gradu ili na poslu, već na privatnom putovanju. Žena u ovim godinama izgleda ne treba da živi, odmah treba da joj se rezerviše grobno mesto - rekla je Verica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.