Ovog puta stvarno: Ava Karabatić večeras ulazi u “Parove”

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2015, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovog puta stvarno: Ava Karabatić večeras ulazi u “Parove”

Publika, navikla na skandale hrvatske starlete Ave Karabatić, nije mnogo marila za njeno prenemaganje oko ulalska u rijaliti “Parovi”.

Ona je, naime, potpisala ugovoor sa Hepi televizijom, pa došla potpuno spremna da uđe u rijaliti “Parovi”, u nedelju, a onda se predomsilila i otišla.

Spekulisalo se o njenim specijalnim zahtevima o boravku u vili “Parova”, ponajviše o susretu sa bivšim dečkom Urošom Ćertićem.

“Na priču sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Ćertićem odavno sam stavila tačku”, rekla je Ava Karabatić.

Upućeni u njen ljubavni život, ubeđeni su da se ona plaši susreta sa kaskaderom, ali je rešila da zagrize i pobedi strah.

“Večeras se očekuje ulazak Ave Karabatić u rijaliti `Parovi`”, poručuju iz produkcije Hepi televizije.

“Ugvoorom su jasno definisane naše i obaveze učesnika, verujemo da će sve biti kako treba. Cilj nam je dobar zabavni program i što više geladaca koji imaju poverenje u Hepi televiziju.”

Ava Karabatić obećala je dobar šou, a onima koji budu uz Hepi tv, večeras, videće kako će ova lepotica biti primljena u vilu.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STARLETA SE PLAŠI ĆERTIĆA: Ava Karabatić ipak večeras ulazi u Parove!

Izvor: Kurir, 22.Sep.2015

Hrvatska starleta je trebalo je da uđe u rijaliti u nedelju, a onda se predomislila i otišla..Publika, navikla na skandale hrvatske starlete Ave Karabatić, nije mnogo marila za njeno prenemaganje oko ulalska u rijaliti „Parovi“..Hrvatska starleta je trebalo je da uđe u rijaliti u nedelju, a...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.