Ava Karabatić ipak večeras ulazi u Parove!

Izvor: Svet plus, 22.Sep.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ava Karabatić ipak večeras ulazi u Parove!

Hrvatska starleta, Ava Karabatić, u nedelju je najavila ulazak u rijaliti šou Parovi 2015. Međutim ona je tog dana odustala, ali ipak je odlučila da se večeras useli u luksuznu vilu.

Poznato je da, hrvatska starleta, Ava Karabatić pravi skandale tako da od nje možemo očekivati svašta dok bude boravila u luksuznoj vili. Naime, u nedelju uveče sve je bilo spremno za njen ulazak u vilu, a ona se ipak predomislila i otišla. Spekulisalo se da je jedan od razlog zbog kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je Ava odustala od ulaska u Parove to što je od produkcije zahtevala posebne uslove.

Kao drugi razlog navodi se i to da se zapravo plaši susreta sa kaskaderom Urošem Ćertićem sa kojim je bila u ljubavnoj vezi u predhodnom rijalitiju. Šta je tačno razlog, saznaćemo večeras u rijalitiju Parovi. Pored toga, očekuju nas i vandredne nominacije. 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ja sam nevino stvorenje koje ima duše"

Izvor: Mondo, 22.Sep.2015

Reče hrvatska starleta i uđe u Parove...Ava Karabatić se predomislila i odlučila da učestvuje u jednom od najpopularnijih rijalitija u Srbiji..."Neobična sam devojka. U početku nisam volela medije, ali sada ne mogu bez njih", rekla je u svom predstavljanju Ava...Ona nije želela da objasni zbog...

Nastavak na Mondo...

Ava Karabatić konačnu ušla u luksuznu vilu Parova!

Izvor: Svet plus, 22.Sep.2015

Iako je pre neku noć odustala od ulaska u rijaliti Parovi 2015, Ava Karabatić večeras je ušla u luksuznu vilu i sa vrata izgrlila kaskadera Uroša Ćertića...Nakon mnogobrojnih spekulacija, Hrvatkska starleta Ava Karabatić konačno je ušla u luksuznu vilu rijalitija Parovi. Ona je na samom ulasku...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.