Ovo je najmanji telefon na svetu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 26.Avg.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najmanji telefon na svetu! VIDEO

Iako živimo u 2016. godini, gde se ljudi takmiče ko će imati najveći i najbolji telefon, postoje oni koji u dalje vide čari ovih uređaja u maloj veličini. Ovo je verovatno najmanji koji postoji.

Luis sa jutjub kanal “Unbox Therapy” koji poseduje verovatno sve najbolje gedžete ovog sveta, dobio je priliku da isproba jedan koji bi po svojoj veličini mogao da zauzme prvo mesto među najmanjim telefonima . On je toliko mali da ga možete nositi kao blutut slušalicu, čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dobijete i opermu za to, a nije baš jasno ko je proizvođač i pod kojim imenom se može pronaći, jer neka od njih su “Sonic”, “J8” kao i “Long-CZ”. U njega možete staviti mikro sim karticu, a što se tiče zvuka i uopšte kvaliteta razgovora, izgleda da je na zadovoljavajućem nivou. Ono što je verovatno najzanimljivije jeste to da ima opciju da promenite svoj glas i da zvučite kao lik iz crtanog filma ili malo dete.

Pogledajte u videu kako izgleda najmanji telefon na svetu:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.