Ovo je devojka s kojom Kubura vara ženu?!

Izvor: Svet, 01.Okt.2014, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je devojka s kojom Kubura vara ženu?!

Petra Radivojević, devojka sa kojom je Aleksandar Srećković Kubura prevario ženu, za samo jedan dan podigla je ogromnu prašinu u javnost.
Petra je “optužena” da je uspela da razori 19 godina dug brak Kubure i Marije Savić Srećković iz kojeg imaju dvoje dece.
Petra je rođena 16. aprila 1991. godine u Beogradu i ćerka je akademskog slikara Slavoljuba Radivojevića. Ona je od Kubure, koji ima 41 godinu, mlađa punih 18 godina.
Trenutno je na završnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << godini Akademije umetnosti i radi kao organizator u mnogim projektima. Na jednom takvom, se i upoznala sa Kuburom. Naime, njih dvoje su radili na jednom studentskom filmu u kom je igrao glumac Narodnog pozorišta, a ona je bila organizator.
Takođe, prošle godine je bila nagažovana kao organizator na predstavama studenata prve godine.
Trenutno radi na Festivalu monodrame i pantomime.


Izvor: Blic
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovo je devojka sa kojom Kubura vara ženu

Izvor: 24sata, 02.Okt.2014, 14:03

Petra Radivojević, devojka sa kojom je Aleksandar Srećković Kubura prevario ženu, za samo jedan dan podigla je ogromnu prašinu u javnost...Petra je "optužena" da je uspela da razori 19 godina dug brak Kubure i Marije Savić Srećković iz kojeg imaju dvoje dece...Petra je rođena 16. aprila 1991....

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.