Ovako se Gabi rešava dosade: Skinula se gola i prošetala po gradu

Izvor: Svet, 22.Dec.2014, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako se Gabi rešava dosade: Skinula se gola i prošetala po gradu

Bujnoj 25-godišnjoj DJ-ici Gabi Greko očigledno je bilo dosadno kod kuće sa 71-godišnjim verenikom biznismenom Džofrijem Edelstenom, pa je petak veče provela šetajući po Melburnu potpuno gola. Bez ičega na sebi osim dugog vela i visokih štikli na nogama, ona je šetala po gradu i tom prilikom je prekršila nekoliko zakona, zbog čega je traži australijska policija, te će ona morati da snosi posledice zbog svog neodgovornog ponašanja.
“On sigurno ne voli žene. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Znala sam to čim sam ga videla”, govori Gabi u videu dok je obezbeđenje ne pušta da uđe u prodavnicu u kojoj se nalazilo i mnogo dece.

“Nisam se skinula da razljutim policiju, ne bih to nikad učinila. Doživela sam to kao umetnost, kao nešto strastveno. Ne sramim se svog tela i puna sam samopouzdanja”, rekla je Gabi.
Njen verenik se još uvek nije oglasio povodom ovog incidenta.


Autor: Life Content
Foto: PrintSCVreen, Twitter

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.