Ovaj slatki mališan je danas naš poznati glumac: Da li ga prepoznajete? (foto)

Izvor: Svet, 16.Maj.2016, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj slatki mališan je danas naš poznati glumac: Da li ga prepoznajete? (foto)

U slučaju da ga niste prepoznali, mališan sa fotografije je Aleksandar Radojičić, koji se proslavio ulogom u “Montevideu”, a imao je još nekoliko zapaženih uloga u domaćim filmovima. Oprobao se i kao voditelj muzičkog šoua “X Faktor”.
– Tu je sve što je potrebno za prvo poziranje. Košulja, džemper, leptir mašna, tregerke, češalj prošao kroz kosu, obrazi četiri broja veći, nadrndan stav (bio bi još izraženiji da mi obrve nisu stigle malo kasnije). P.S. Ne znam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << samo gde je nestala “mudrost” iz tih očiju – napisao je Radojičić u opisu fotografije iz detinjstva.
Radojičić je na glumu krenuo kada je imao samo sedam godina. Međutim, posle srednje škole upisao je Pravni fakultet, ali se ubrzo predomislio i otišao na Fakultet dramskih umetnosti, piše alo.rs.
Ima ćerku Aju, koju je dobio sa Jelenom Malezić. Njih dvoje su u vanbračnoj zajednici živeli tri godine, ali je starateljstvo nad ćerkom dobio Radojičić.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovaj slatki mališan je danas naš poznati glumac: Da li ga prepoznajete? (foto)

Izvor: Scandal.rs, 16.Maj.2016

U slučaju da ga niste prepoznali, mališan sa fotografije je Aleksandar Radojičić, koji se proslavio ulogom u “Montevideu”, a imao je još nekoliko zapaženih uloga u domaćim filmovima. Oprobao se i kao voditelj muzičkog šoua “X Faktor”...– Tu je sve što je potrebno za prvo poziranje....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.