Otkrivena nova aplikacija Gugl Fotografije

Izvor: Svet, 25.Maj.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena nova aplikacija Gugl Fotografije

Snimci nove verzije Gugl aplikacije “Fotografije” koja funkcioniše pod operativnim sistemom Android počeli su da kruže internetom.
Tako je i web sajt “Android polis” imao priliku da “baci oko” na novu aplikaciju usluge Gugl “Fotografije”.
Redizajniran je ceo interfejs aplikacije “Fotografije”.
Kada se uđe u pristupni ekran, pojavljuje se niz animiranih ilustracija koje omogućavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pretragu ljudi, životinja ili predmeta sa fotografija, objavljeno je danas na web portalu 01net.com.
Snimci se mogu automatski sačuvati, izvući dan ili mesec kasnije ili se odlučiti za njihovo prikazivanje na Mreži, pa čak i istovremeno izabrati više snimaka.
Snimak se, između ostalog, može približiti i zumirati, postoje i veće mogućnosti za retuširanje i rekadriradnje.
Nema više granica za fotografije za albume, ali će filmovi i animacije biti ograničeni na maksimalno 50 snimka, a kolaži će moći da sadrže između dva i devet snimaka.
Kruži glasina i da aplikacija omogućava razmenu fotografija i video sadržaja direktno na društvenim mrežama kao što su Tviter ili Fejsbuk.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkrivena nova aplikacija Gugl Fotografije

Izvor: Scandal.rs, 25.Maj.2015

Snimci nove verzije Gugl aplikacije “Fotografije” koja funkcioniše pod operativnim sistemom Android počeli su da kruže internetom...Tako je i web sajt “Android polis” imao priliku da “baci oko” na novu aplikaciju usluge Gugl “Fotografije”...Redizajniran je ceo interfejs aplikacije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.