Izvor: Scandal.rs, 09.Dec.2016, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac Filipa Kapisode spreman da se suoči sa Ksenijinom porodicom: Ponovo su mi otvorili živu ranu

Otac Filipa Kapisode spreman je da se sastane sa porodicom Ksenije Pajčin!

Manekenov otac svakodnevno prati medije koji izveštavaju o događajima povodom obeležavanja Ksenijinog rođendana, a izjava pevačicinog rođaka da opraštaju Filipu što je ubio Kseniju, dotukla ga je.

“Moram da vas zamolim da me razumete, nemam snage da pričam, voleo bih da me poštedite“, rekao je Filipov otac za “Kurir” s knedlom u grlu.

“Veoma mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << teško. Sve znam! Pratio sam poslednjih dana šta se dešava i piše u novinama. Video sam šta je Ksenijin ujak izjavio, i ja sam isto u bolu, taman kao i on. Toliko mogu da kažem. Sve mi ovo teško pada. I drugu stranu žalim, eto… Ponovo su mi otvorili živu ranu. Mi ćemo naći način da se negde sretnemo, ali ne preko novina. Ne želim da stavljam so na ranu”, kaže on.

“Mogu da razumem tu familiju. I meni bi bilo teško da mi je neko tako nešto učinio. To je i moj bol. I ne želim nikoga da povredim”, rekao je Filipov otac Mirko.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potresna ispovest oca Filipa Kapisode: Ponovo su mi otvorili živu ranu

Izvor: Story, 09.Dec.2016

Otac Filipa Kapisode spreman je da se sastane s porodicom Ksenije Pajčin.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.