Ostvarenje životnog sna: Evo ko snima duet sa Borom Čorbom (foto)

Izvor: Svet, 03.Mar.2017, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostvarenje životnog sna: Evo ko snima duet sa Borom Čorbom (foto)

Pinkovoj zvezdi Pavlu Dejaniću je, može se reći, krenulo proteklih dana. Ima odličnu pesmu “Crno pile”, koja je pokupila već simpatije mnogih. Pomirio se sa bivšom devojkom, a sada je objavio još jedno iznenađenje.


Saradnja potvrdjena! #boradjordjevic #ribljacorba #pavledejanic
A post shared by Pavle Dejanic (@pavle_dejanic) on Mar 3, 2017 at 5:53am PST


“Saradnja potvrđena!”, objavio je Dejanić na “Instagramu”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Naime, kako saznajemo, Pavle je dogovorio sa frontomenom legendarne rok grupe “Riblja Čorba” Borom Đorđevićem da njih dvojica snime duet.
Podsetimo da je roker hvalio nastupe Dejanića tokom takmičenja u “Pinkovim zvezdama” i da je ovaj mladi pevač bio i gost na njegovom koncertu 2015. na “Beer Festu”. Kada je Pavle predložio Bori duet, slavni muzičar je bez razmišljanja pristao da ukrsti glas sa mlađim kolegom.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ostvarenje zivotnog sna Evo ko snima duet sa Borom Corbom (foto)

Izvor: medio.rs, 04.Mar.2017, 09:27

Pinkovoj zvezdi Pavlu Dejaniću je, može se reći, krenulo proteklih dana

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.