Orgazam je zagarantovan: Naučite da masirate njenu vaginu!

Izvor: Svet, 06.Mar.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orgazam je zagarantovan: Naučite da masirate njenu vaginu!

Partnerka neka zatvori oči i neka se potpuno prepusti vašim čarobnim prstima i neka se usredsredi samo na osećaje na vagini. Inače, masažu vagine preporučuju taoisti.
Pre nego što počnete s masažom vagine, na prste nanesite dovoljno ovlaživača. Više nego za zadovoljavanje prstima. Time ćete brže postići nabreklost i vlažnost  partnerke što će povećati osetljivost vagine.
Započnite s masažom stidnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << usana na način da svaku uzmete među prste i nežno ih masirate po celoj dužini. Možete ih i trljati jednu o drugu. Kad osetite da vulva postaje nabrekla i vlažna, možete pažljivo i polagano gurnuti prst ili dva u vaginu i stimulisati različite delove vaginalnog kanala. Taoisti su taj kanal nazvali soba žada.
S prstom/ima kružite po vagini i dodirujte gornju, donju i bočne strane unutrašnjosti. Ako osetite da vaša partnerka  na dodir određene tačke intenzivnije reaguje, na toj se tački zadržite duže i malo je istražujte. Ne zaboravite da kod masaže vagine orgazam nije glavni. Partnerka neka ostane uzbuđena, ali neka ne dostigne vrhunac tokom masaže.
Podela vagine i penisa
Taoisti so odkrili da svaki deo vagine odgovara određenom delu tela i da ručnom masažom određenog dela vagine  stimulišete i revitalizujete celo telo. Slično kao kod refleksnih tačaka na stopalima.
Najdublji deo vagine,  koji leži sasvim blizu vrata materice (masaža tog dela trebala bi stimulisati srce i pluća), po mišljenju taoista refleksološki je povezan sa slezenom i gušteračom. Malo niži deo je povezan s jetrom, a masaža najnižeg dela, onoga koji je na samom ulazu u vaginu, blagotvorno deluje na bubrege.
Iste tačke mogu se naći i na penisu. Masaža vrha penisa, prema učenju taoista, povezana je s hipofizom, nadbubrežnom žlezdom, štitnjačom i prostatom, telo glavića povezano je sa srcem i plućima, područje pod glavićem povezano je sa slezinom, želucem i gušteračom, koren penisa s jetrom i slepim crevom, a baza penisa s debelim crevom, bubrezima i bešikom. Testisi su, prema učenju taoista, povezani sa svim žlezdama.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Orgazam je zagarantovan: Naučite da masirate njenu vaginu!

Izvor: Scandal.rs, 06.Mar.2015

Partnerka neka zatvori oči i neka se potpuno prepusti vašim čarobnim prstima i neka se usredsredi samo na osećaje na vagini. Inače, masažu vagine preporučuju taoisti...Pre nego što počnete s masažom vagine, na prste nanesite dovoljno ovlaživača. Više nego za zadovoljavanje prstima. Time...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.