Olivia Wilde očekuje drugo dete

Izvor: Tracara.com, 19.Apr.2016, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olivia Wilde očekuje drugo dete

Glumica i njen sin Otis otkrili su radosnu vest (foto: Instagram) Glumica Olivia Wilde i njen verenik Jason Sudeikis postaće uskoro roditelji drugi put. Lepa glumica iz serije Vinyl je na Instagramu podelila neodoljivu fotografiju sa sinom Otisom, na kojoj oboje maze stomake, pored koje je napisala: “Istovetni trudnički stomačići”. Sudeikis je nedavno u jednom intervjuu govorio o proširenju porodice. “Gledajući Otisa, poželim da imamo još dece, jer smo Olivia i ja naprvili prilično >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << dobar koktel”, rekao je glumac. Porodica uskoro dobija još jednog člana (foto: FameFlyNet) A o tome kada će stati na ludi kamen, on kaže: “Super nam je ovako, ali verujem da se nećemo venčati dok to ne bude legalno za sve parove u svakoj državi”, poručio je on.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Muke budućih roditelja: Nijedno ime za bebu nije dovoljno lepo!

Izvor: Tracara.com, 19.Apr.2016

Par nikako ne može da smisli ime za ćerkicu (foto: Instagram) Nikola Rokvić i Bojana Barović za četiri meseca postaće roditelji devojčice. Međutim, pevač i manekenka su na velikim mukama jer nikako ne uspevaju da smisle ime za svoju ćerkicu. “Nismo želeli da razmišljamo o imenu dok nismo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.