Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska će se venčati 25. maja 2012!

Izvor: Svet, 15.Dec.2011, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska će se venčati 25. maja 2012!

naslov: 
Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska će se venčati 25. maja 2012!



excerpt: 
Svadbu ovog para organizovaće Marija Maćić, a vi pogledajte koji prostor i kakvu dekoraciju su odabrali...


izvor: 
Scandal.rs


tekst clanka: 
Prema ekskluzivnim saznanjima portala www.scandal.rs Ognjen Amidžić je zakazao svadbu za 25. maj sledeće godine. Ognjen će se venčati Danijelom Dimitrovskom a organizator njihove svadbene ceremonije će biti Marija Maćić. Ognjen je svadbeno veselje izabrao Event Centar Glamour koji se nalazi na krovu robne kuće Beograd u Zemunu. Kako izgleda prostor i kako će biti dekorisan možete da pogledate na fotkama koje vam prikazujemo. Ognjen je inače planirao da se oženi na proleće, ali je tek nedavno ipak izabrao da svadba bude krajem maja, i to baš 25. Što se tiče izbora venčanice, za Danijelu će haljina stići iz Amerike, a kretorka će biti Vera Vong.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Povezane vesti

EKSKLUZIVNO: OGNJEN AMIDŽIĆ SE ŽENI, ZAKAZAO SVADBU!

Izvor: BezZabrane.com, 15.Dec.2011

Kako ekskluzivno saznajemo Ognjen Amidžić je zakazao svadbu za 25. maj sledeće godine. Ognjen će se venčati Danijelom Dimitrovskom a organizator venčanja će biti Marija Maćić. Ognjen je svadbeno veselje izabrao Event Centar Glamour koji se nalazi na krovu robne kuće Beograd u Zemunu....

Nastavak na BezZabrane.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.