Odri Hepbern je bila zaprepašćena što je svi smatraju lepom

Izvor: Scandal.rs, 06.Maj.2015, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odri Hepbern je bila zaprepašćena što je svi smatraju lepom

Od smrti Odri Hepbern prošle su 22 godine, ali ostala je najveća ikona lepote u poslednjih 50 godina i jedna od najslavnijih glumica ikada. Njen sin Luka Doti (45) rekao je kako Odri nije verovala u to i konstantno je bila iznenađena pažnjom koju je dobijala, piše Daily Mail.

Bila je vrlo stidljiva zbog tolikog svetskog uvažavanja. To je sigurno nešto u čemu je uživala, ali ona to nije tražila“, kazao je Luka.

Odri je od retkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << koji su tokom svoje karijere osvojili nagrade Emi, Gremi, Oskar i dva puta Toni, Luka je rekao kako nikada nije imala ‘visoko’ mišljenje o svom radu i bila je zaprepašćena da je smatraju ikonom i primerom na više područja. Glumica se nikad nije podvrgnula estetskim operacijama, ali njen sin kaže kako ga ne bi iznenadile neke manje korekcije da je duže živela.

Bila je jako ponosna i srećna zbog starenja i verovala je da žene i muškarci ne bi trebalo da skrivaju taj proces nošenjem mladalačke odeće ili plastičnim operacijama. To je za nju bilo apsurdno jer je smatrala da postoji starosna granica za sve“, kazao je Doti. Dodaje kako su i jedan od razloga Odrinog niskog samopoštovanja novinski članci koji je nisu prikazivali toliko savršenom.

Imala je velika stopala, veliki nos i male grudi. Nije uopšte bila ono što su smatrali prosečno lepom devojkom, posebno muškarci“, zaključio je Luka.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.