Od sad i zvanično: Raskinuli Ronaldo i Irina

Izvor: Svet, 18.Jan.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sad i zvanično: Raskinuli Ronaldo i Irina

Jedan od najuspešnijih i najpoznatiji parova današnjice završio je višegodišnju romansu.
Nakon svečanosti u Cirihu na kojoj se Kristijano Ronaldo pojavio u društvu svoje majke usledile su spekulacije da ga je Irina Šajk napustila a zvanična potvrda stigla je od PR službe ruske manekenke.
“Irina i njegova porodica bili su u odličnim odnosima. Sve negativne glasine na tu temu i spekulacije da je to razlog rastanka nisu tačne. Irina za sada nema nikakav komentar” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << stoji u saopštenju PR službe ruske manekenke.
Podsećamo da su tabloidi počeli sa spekulacijama o raskidu veze nakon gala svečanosti u Cirihu kada je Kristijano Ronaldo osvojio “Zlatnu loptu” ali uz njega nije bila Irina.
Iste večeri Šajkova je “otpratila” Ronalda na “Tviteru” posle čega se samo čekala zvanična potvrda razlaza dvoje mladih.
Premda su portuglaske novine ovih dana pisale da su sukobi na relaciji Dolores Aveiro – Irina Šajk razlog za raskid veze večerašnje saopštenje PR službe ruske manekenke govori da Ronaldova majka nije pomrsila konce mladom paru.
Ostaje nam da vidimo kako će se kraj višegodišnje veze odraziti na Ronaldove partije pošto emotivno stanje fudbalera i te kako ima veze sa onim što radi na terenu.
Izvor: sportske.net
Foto: AP

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Irina Šajk potvrdila da više nije sa Ronaldom!

Izvor: Press, 18.Jan.2015

Irina Šajk potvrdila da više nije sa Ronaldom, i otkrila da li je njegova mama "presudila" vezi. . Nakon nekoliko dana špekulacija o raskidu jednog od najlepših parova na svetu, PR služba ruske manekenke se oglasila i potvrdila...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.