OPERISANA KATARINA ŽIVKOVIĆ!

Izvor: Kurir, 04.Jun.2011, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPERISANA KATARINA ŽIVKOVIĆ!

Komplikacije zbog zuba. Pobednica rijalitija „Farma“ Katarina Živković nedavno je imala operaciju umnjaka koji joj je izazvao velike probleme! Naime, atraktivna pevačica probudila se jedne noći s velikim bolovima na levoj strani glave i uha. Nekako je dočekala jutro i otišla

Komplikacije zbog zuba.

Pobednica rijalitija „Farma“ Katarina Živković nedavno je imala operaciju umnjaka koji joj je izazvao velike probleme! Naime, atraktivna pevačica probudila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se jedne noći s velikim bolovima na levoj strani glave i uha. Nekako je dočekala jutro i otišla kod lekara, koji ju je istog trenutka poslao kod stomatologa.

- Zubar je odmah zakazao operaciju, a Katarina je i pored anestezije osećala nesnosne bolove. Operacija je trajala više od pola sata, jer je doktor jedva uspeo da joj izvadi zub - kaže naš izvor blizak „Grandovoj“ folkerki.

U želji da čujemo kako se sada oseća pevačica, pozvali smo Katarinu, koja nam je rekla da se još oporavlja od ove neprijatne situacije.

- Hvala bogu, sada sve prolazi. Ne mogu još uvek normalno da jedem, ali se nadam da ću za nekoliko dana biti potpuno u redu. Ovih dana planiram da otputujem negde i odmorim se od svega - rekla je Živkovićeva za Kurir.

(M. V.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katarina Živković operisana!

Izvor: S media, 04.Jun.2011

Pobednica rijalitija "Farma" Katarina Živković nedavno je imala velike probleme zbog umnjaka, pa su zubari morali hitno da intervenišu..."Grandova" folkerka probudila se jedne noći s velikim bolovima na levoj strani glave i uha. Kada je dočekala jutro i otišla kod lekara, koji ju je istog trenutka...

Nastavak na S media...

Katarina Živković rešila zdravstveni problem!

Izvor: Svet, 04.Jun.2011

Pobednica rijalitija "Farma" Katarina Živković nedavno je imala operaciju umnjaka koji joj je izazvao velike probleme! Naime, atraktivna pevačica probudila se jedne noći s velikim bolovima na levoj strani glave i uha. Nekako je dočekala jutro i otišla kod lekara, koji ju je istog trenutka poslao...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.