Izvor: Svet, 22.Maj.2011, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novica Zdravković: Toma nikad ne bi bio u Grandu!

Pre nekoliko dana počelo je snimanje filma mladog reditelja Aleksandra Stankića o životu Tome Zdravkovića. "Kralja kafana" će igrati njegov brat i kolega Novica Zdravković, a prvi kadrovi snimljeni su u hotelu "Mažestik". O Tomi i filmu koji još nema naziv Novica govori za Kurir. Šta bi Toma rekao danas, kad bi video da se o njemu snima film? "Bio bi počastvovan. Krajem osamdesetih bili smo u Sarajevu i naleteli smo na ekipu koja je snimala film o nekom književniku.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novica Zdravković otkriva: Moj brat Toma nikad ne bi pevao za Grand!

Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2011

Pre nekoliko dana počelo je snimanje filma mladog reditelja Aleksandra Stankića o životu Tome Zdravkovića. „Kralja kafana“ će igrati njegov brat i kolega Novica Zdravković, a prvi kadrovi snimljeni su u hotelu „Mažestik“. O Tomi i filmu koji još nema naziv Novica govori za Kurir. Šta...

Nastavak na Scandal.rs...

Novica Zdravković: Toma sigurno ne bi pevao u Grandu (Video)

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2011, 13:34

Pre nekoliko dana u Beogradu je počelo snimanje filma o najvećoj muzičkoj legendi sa ovih prostora Tomi Zdravkoviću. Kao što je već poznato glavna uloga dodeljena je njegovom rođenom bratu i kolegi Novici Zdravkoviću.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.