Novi trejler za film “Smrdljiva bajka” sa Žarkom Lauševićem (video)

Izvor: Scandal.rs, 10.Okt.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trejler za film “Smrdljiva bajka” sa Žarkom Lauševićem (video)

Za novi film Žarka Lauševića “Smrdljiva bajka” objavljen je drugi, bioskopski trejler, saopšteno je iz distributerske kuće Art Vista.

Reditelj i scenarista filma je Miroslav Momčilović, a u filmu osim Lauševića, kome je ovo prvi film posle 15 godina, igraju: Jelena Đokić, Petar Božović, Bojan Žirović, Nebojša Ljubišić, Cvijeta Mesić, Nebojša Iić, Miloš Samolov, Miloš Vlalukin, Aleksandar Đurica, Marko Gvero, Bojan Lazarov

Film >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je priča o skitnici Momi, koji živi u napuštenoj fabrici i pati od depresije. On sreće Emu, takođe skitnicu, koja živi u šahtu i lečila se od alkoholizma. Oni počinju da žive zajedno u potpunoj nemaštini.

Premijera filma zakazana je za 25. novembar 2015. godine u Centru Sava, a potom će uslediti i premijere u Novom Sadu, Kragujevcu, Pančevu, Zrenjaninu, Požarevcu, Vršcu, Smederevu, Kruševcu i drugim gradovima.

Od 26. novembra film će naći u bioskopskoj distribuciji, a posredstvom Mobil 3D Cinema prikazivaće se i u bioskopima širom Srbije i regiona.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.