Izvor: Scandal.rs, 29.Jul.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi STAR donosi! Frka na plaži: Sandra Afrika pobegla od Tamare Đurić!

Ženska sujeta je đavolja rabota! To je na svojoj koži osetila Sandra Afrika kada se na plaži Pržno u Crnoj Gori pojavila Tamara Đurić! Sve oči bile su uprte u bivšu farmerku, tim pre što je nekoliko dana pre toga Afrika uslikana kako sedi u društvu sa Tamarinim bivšim dečkom Dejanom Palićem Makaronom!

I dok su svi željno isčekivali njihov okršaj na plaži, to se ipak nije desilo! Tamara je nonšalantno ušetala na plažu i odmah je privukla svu pažnju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << a Afriku više niko nije primećivao pa se ubrzo pokupila i besno napustila Pržno. Kako smo saznali, sutradan je otišla iz Crne Gore i neko vreme se tamo neće vraćati iako je ranijih godina celo leto provodila na primorju.

Iako je poznato da Afrika neće da komentariše druge u medijima, ovog puta je imala šta da kaže o svojoj “suparnici”…

A ŠTA JE SANDRA REKLA O TAMARI ĐURIĆ MOŽETE PROČITATI SAMO U ŠTAMPANOM IZDANJU NEDELJNIKA STAR.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.