Nove, strašne optužbe na račun Majkla Džeksona

Izvor: Scandal.rs, 26.Okt.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove, strašne optužbe na račun Majkla Džeksona

Sedam godina nakon smrti kralja popa Majkla Džeksona jedna žena tvrdi da ju je on seksualno zlostavljao i isplatio joj 900.000 dolara da tu tajnu zadrži za sebe.

Ono što je posebno strašno je da se sve to, kako tvrdi žrtva, dogodilo pre 30 godina, kada je ona imala samo 12 godina.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Nove, strašne optužbe na račun Majkla Džeksona

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove, strašne optužbe na račun Majkla Džeksona

Izvor: Svet, 26.Okt.2016

Sedam godina nakon smrti kralja popa Majkla Džeksona jedna žena tvrdi da ju je on seksualno zlostavljao i isplatio joj 900.000 dolara da tu tajnu zadrži za sebe.. Ono što je posebno strašno je da se sve to, kako tvrdi žrtva, dogodilo pre 30 godina, kada je ona imala samo 12 godina.

Nastavak na Svet...

ŠOKANTNO PISMO PROCURILO U JAVNOST: Pevač me je zlostavljao kad sam imala 12 godina!

Izvor: Kurir, 26.Okt.2016

...Najveći šok je taj što je žena kada ju je Džekson zlostavljao imala 12, a on skoro 30 godina On je njoj davao sumu od čak 900000 dolara da o tome ne govori nikom..Ovu njenu priču potvđuje i činjenica da je žena priložila niz ljubavnih pisama koje joj je Majkl redovno slao.."Tvoja slika...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.