Nina Radulović Lečić na vrućoj stolici: Da, ja sam novi voditelj Trenutka istine!

Izvor: Svet, 26.Dec.2011, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Radulović Lečić na "vrućoj stolici": Da, ja sam novi voditelj "Trenutka istine"!

naslov: 
Nina Radulović Lečić na "vrućoj stolici": Da, ja sam novi voditelj "Trenutka istine"!



excerpt: 
Sinoć je TV Pink zvanično, i to baš u emisiji "Trenutak istine" saopštila ko će biti njen novi voditelj...


tekst clanka: 
Sinoć je TV Pink zvanično, i to baš u emisiji "Trenutak istine" saopštila ko će biti njen novi voditelj. Tanja Vojtehovski pozvala je da na crvenu stolicu sedne Nina Radulović Lečić. Posle kraćeg razgovora u kojem je Tanja priznala da su je novinari najčešće pitali kada će neko poznat učestvovati u ovom neobičnom kvizu usledilo je pitanje za Ninu: "Da li ste vi novi voditelj emisije 'Trenutak istine'?" Gospođa Lečić je odgovorila potvrdno, a onda je i poligraf rekao da je to istina, te je Vojtehovska čestitala svojoj naslednici. Nakon toga zahvalila se celokupnoj ekipi koja je nekoliko godina unazad realizovala ovu emisiju, poželela sreću Nini i uz gromoglasne aplauze napustila studio.
Televizija Pink je u toku jučerašnjeg dana izdala i zvanično saopštenje u kojem je potvrdila da će lepa Lekina supruga biti voditelj "Trenutka istine", ali da se neće odustati od drugog projekta koji je namenjen ovoj voditeljki, a to je društveno politički tok-šou "Zaštićeni svedok".
Već sledeće nedelje, 1. januara emitovaće se prva epizoda "Trenutka istine" koju će voditi Nina Radulović Lečić.
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nina Radulović: Da, ja sam novi voditelj Trenutka istine

Izvor: Svet plus, 26.Dec.2011

Sinoć je TV Pink zvanično, i to baš u emisiji "Trenutak istine " saopštila ko će biti njen novi voditelj. Tanja Vojtehovski pozvala je da na crvenu stolicu sedne Nina Radulović Lečić. Posle kraćeg razgovora u kojem je Tanja priznala da su je novinari najčešće pitali kada će neko poznat...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.