Nikolina Pišek u top formi tri meseca po porođaju

Izvor: Tracara.com, 03.Mar.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Pišek u top formi tri meseca po porođaju

Voditeljka juče u Zagrebu (foto: facebook) Nikolina Pišek izgleda nikad bolje: voditeljka B92 pokazala je zavidnu liniju samo tri meseca nakon porođaja. Ona je početkom decembra rodila drugu ćerku, Unu Sofiju, u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a svoje vreme provodi na relaciji Zagreb – Beograd, gde živi sa suprugom Vidojem. Na Facebook profilu podelila je fotografiju na kojoj šeta Gornjim gradom u Zagrebu, u društvu prijateljica i tromesečne ćerke. “Prijatelji će biti prijatelji,” napisala je ona uz fotografiju.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZGODNA MAMA: Ovako Nikolina Pišek izgleda samo 3 meseca posle porođaja

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015

Atraktivna televizijska voditeljka Nikolina Pišek Ristović iskoristila je jučerašnji sunčan dan kako bi sa ćerkom Unom Sofijom i bliskom prijateljicom prošetala Zagrebom...Na fotki, Nikolina je kolica okrenula tako da se malena Una Sofija ne vidi. Ipak, ono što nije moglo da nam promakne je Nikolinin...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.