Izvor: Svet, 20.Sep.2010, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Pišek sama na "Fristajleru"!

Jedna od trenutno najpopularnijih Hrvatica, TV voditeljka Nikolina Pišek, obrela se protekle nedelje na popularnom beogradskom splavu "Fristajler" i to, verovali ili ne – sama! Lepa Nikolina je na splav došla nešto posle ponoći, a na opšte iznenađenje prisutnih u separeu je pola sata provela samujući dok nisu pristigli njeni prijatelji. Voditeljka se ipak nije dosađivala, pa je sve vreme ljubazno ćaskala sa osobljem splava, a prilazili su joj i fanovi kako bi napravili zajedničke fotografije.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolina Pišek snima duet sa Sašom Kovačevićem

Izvor: Poznati.info, 21.Sep.2010, 02:12

. Popularna hrvatska voditeljka Nikolina Pišek i pored poslovnih obaveza koje ima u Beogradu nalazi vremena i za provod. Tako se ovog vikenda sasvim sama pojavila na splavu Freestyler gde je čitavih pola sata čekala svoje prijatelje dok su joj za to vreme prilazili fanovi koji su želeli da se sa...

Nastavak na Poznati.info...

Nikolina Pišek sama na "Fristajleru"

Izvor: Svet plus, 21.Sep.2010

Poznata hrvatska voditeljka Nikolina Pišek nedavno je na beogradski splav "Fristajler " došla potpuno sama i u separeu provela pola sata čekajući prijatelje.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.