Nikolina Pišek snima duet sa Sašom Kovačevićem

Izvor: Poznati.info, 21.Sep.2010, 02:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Pišek snima duet sa Sašom Kovačevićem


Popularna hrvatska voditeljka Nikolina Pišek i pored poslovnih obaveza koje ima u Beogradu nalazi vremena i za provod. Tako se ovog vikenda sasvim sama pojavila na splavu Freestyler gde je čitavih pola sata čekala svoje prijatelje dok su joj za to vreme prilazili fanovi koji su želeli da se sa njom slikaju. Voditeljka je sa svima ljubazno ćaskala i slikala se sa onima koji su to poželeli.
Ali iako priznaje da obožava provod u Beogradu, voditeljka nije došla samo zbog gostovanja u emisiji 'Mijau show' ili izlazaka već zbog poslovnih obaveza.
Ne, ne! Varate se, nije u pitanju voditeljski posao već nova duetska pesma! I to ni manje ni više nego sa jednim od najpopularnijih pop pevača u našoj zemlji Sašom Kovačevićem. Pesmu za doskorašnju voditeljku, a buduću pevačicu će pisati Marina Tucaković....
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.