Nikolaj natprirodni: Udarila ga struja kada se naslonio na banderu, a onda su počele da se dešavaju čudne stvari

Izvor: Svet, 21.Nov.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolaj natprirodni: Udarila ga struja kada se naslonio na banderu, a onda su počele da se dešavaju čudne stvari

Nikolaja Krijaglienka, 12-godišnjeg dečaka iz Rusije, udarila je struja dok se vraćao iz škole kada se naslonio na banderu da se malo odmori. Dečak je preživeo strujni udar, i sada veruje da ima natprirodne moći, baš kao i junak Magneto iz njegovog omiljenog stripa “Iks men”.
Strujni udar je bio toliko jak da je Nikolaj završio na drugoj strani ulice. On se brzo osvestio i pomalo dezorijentisan uspeo da dođe do kuće.
Kada se sutra ujutru probudio našao je novčiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zalepljene na njegovom telu. Ništa mu nije bilo jasno sve dok nije otišao da doručkuje kada mu se kašika zalepila na grudi. Pošto je ljubitelj stripova, Nikolaj je poverovao da je dobio natprirodne moći.
Novostečene moći su ga učinile najpopularnijim dečakom u školi. “Ja mogu da radim stvari koje niko ne može, ali problem je što ne mogu da ih kontrolišem”, požalio se dečak.


Izvor: Blic
Foto: printscreen

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.