Nikad nije kasno u 21h:  Nemac peva Prvi poljubac, pesmu Halida Bešlića

Izvor: Prva.rs, 07.Feb.2016, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nikad nije kasno" u 21h: Nemac peva "Prvi poljubac", pesmu Halida Bešlića

Arno Milhausen(55) Nemac iz Minhena, bivši pripadnik nemačke vojske, a sada vlasnik agencije za obezbeđenje, oženjen je Srpkinjom. U večerašnjoj epizodi ćemo čuti njegovu sjajnu interpretaciju pesme grupe "Righteous Brothers"-"Unchained Melody" koja je svsrstana u 10 najromantičnijih pesama svih vremena, a potom će uslediti i njegova omiljena numera, "Prvi poljubac ", pesma Halida Bešlića.
U ovoj grupi nastupiće i Mirzad Pervanić-Migos koji se u prošlom krugu pesmom Majkla Džeksona >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << "Billie Jean", a sada uz podršku svojih navijača, svog druga iz vojske Vicka Milatovića, bubnjara grupe "Riblja Čorba" pevaće pesmu Tome Zdravkovića "Kad se voli što se rastaje". Večeras ćemo čuti i Nevenu Stojić, magistarku turizma iz Beograda, Bobana Janoševića iz Brestovca kod Bora, Dragana Karajovića iz Kruševca i Momir Jevtović iz Nikšića. Dobro raspoloženje, najveći domaći i strani hitovi i sjajni vokali naših veterana, glavni su sastojci ove emisije koja je postala omiljena među publikom širom regiona.

U žiriju je ovog puta, pored standardnih ćlanova Saše Miloševiča Mareta i Vesne Zmijanac, bila glumica i pevačica Snežana Savić.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.