Neuspeli plan: Iscenirala sopstvenu smrt kako bi se rešila ljubavnika

Izvor: Svet, 29.Jun.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neuspeli plan: Iscenirala sopstvenu smrt kako bi se rešila ljubavnika

Jedna Nemica pokušala je da okonča aferu koju je imala s jednim čovekom, tako što je iscenirala sopstvenu smrt uz pomoć kečapa.
Preljubnici su ušli u vezu nakon što su se upoznali putem interneta. Međutim, kad je žena poželela da izađe iz svega toga, njen “internet ljubavnik” odbio je da se pomiri s njenom odlukom i “bombardovao” je i nju i supruga eksplicitnim fotografijama.
Ona je zatim s mužem odlučila da iscenira svoju smrt, koristeći kečap kao krv i poslavši >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << fotografije bivšem ljubavniku.
Plan je naravno bio neuspešan, pošto je čovek pozvao policiju da je obavesti o groznoj nesreći.
“Mnogi policajci se svakodnevno nalaze u situacijama kada se zapitaju da li ih možda snima skrivena kamera, ili su slučajno upali na set trećerazrednog detektivskog filma”, rekao je predstavnik policije za medije.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Neuspeli plan: Iscenirala sopstvenu smrt kako bi se rešila ljubavnika

Izvor: Scandal.rs, 29.Jun.2015

Jedna Nemica pokušala je da okonča aferu koju je imala s jednim čovekom, tako što je iscenirala sopstvenu smrt uz pomoć kečapa...Preljubnici su ušli u vezu nakon što su se upoznali putem interneta. Međutim, kad je žena poželela da izađe iz svega toga, njen “internet ljubavnik” odbio je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.