Napravite sami: Maska protiv bora iz vaše kuhinje

Izvor: Svet, 02.Sep.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravite sami: Maska protiv bora iz vaše kuhinje

Primetili ste prve bore na licu i već vas hvata panika? Nema razloga za brigu. Probajte jednostavnu “masku za lice iz kuhinje” i vaš ten će zablistati, a borice će sigurno biti manje vidljive.
Potrebni su vam sledeći sastojci:
– tri kašičice sode bikarbone
– kašičica meda
– tri kapsule vitamina E
– tri kašičice mleka
– četvrtina kašičice cimeta
Sve sastojke umutite u maloj posudi dok ne dobijete homogenu smesu, zatim nanesite >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << masku na lice i lagano je umasirajte vrhovima prstiju praveći kružne pokrete. Ostavite da odstoji na licu 10 do 15 minuta i potom isperite mlakom vodom.
Soda bikarbona deluje kao piling, med hidrira, regeneriše i štiti epiderm od toksina i šetnih supstanci iz okruženja, dok cimet pospešuje snabdevanje kože kiseonikom. Zahvaljujući sinergičkom delovanju ovih sastojaka, koža će posle tretmana postati čista, zdrava, blistavo sjajna, nežna i glatka.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.