Nakon objave da je trudna: Jovana Joksimović ponovo na malim ekranima! VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Apr.2017, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon objave da je trudna: Jovana Joksimović ponovo na malim ekranima! VIDEO

Jovana Joksimović, popularna voditeljka, koja je nedavno saznala da je trudna i da čeka blizance, ponovo se vratila na male ekrane.

Nakon saznanja da je u drugom stanju, te da će kroz nekoliko meseci postati majka blizanaca, Jovana Joksimović rešila je da se povuče sa malih ekrana i napravi pauzu u vođenju Jutarnjeg programa na Pink televiziji sa svojim kolegom Srđanom Predojevićem.

Ipak, čini se da se Jovana oseća odlično i nema sumnje da blista u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << trudnoći, te je rešila da se vrati svom poslu, pa je gledaocima ovog ponedeljka poželela dobro jutro.

Podsetimo, ovo je Jovanina druga trudnoća, a sa suprugom Željkom Joksimovićem već ima sina Kostu.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Jovana Joskimović trudna na malim ekranima

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2017

Kada je saznala da će na svet donijeti blizance, Jovana Joksimović je riješila da se povuče iz javnosti, ali samo privremeno...Kao što je i u prvoj trudnoći dokazala, Jovana Joksimović nije jedna od razmaženih trudnica, te čim se uvjerila da je sa bebama sve u redu, poznata voditeljka se odlučila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.