Najstariji sin Toma Henksa: Sa zavisnošću se borim od 16. godine

Izvor: Svet, 28.Nov.2014, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najstariji sin Toma Henksa: Sa zavisnošću se borim od 16. godine

Sin holivudskog glumca Toma Henksa otkrio je da je bio na odvikavanju od kokaina nakon što je jedan američki tabloid planirao pisati o njegovoj životnoj borbi sa zavisnošću, javljaju američki mediji.
Najstariji sin Henksa i njegove supruge Rite Vilson, 24-godišnji Čester, poznat i kao reper Čet Hejz, nedavno je bio na odvikavanju i nije uzimao drogu 50 dana.
Čet se navodno bori sa zavisnošću od svoje šesnaeste godine.
U video poruci na Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Čet je objavio da je “konačno u 24. godini odlučio potražiti pomoć. Nakon 50 dana apstinencije mogu iskreno reći da sam sretniji nego ikad.”
U poruci se takođe zahvalio svojoj prodici, među kojima bratu Trumanu i polubratu Kolinu, na njihovoj potpori, ali i svojim obožavateljima.
Čet je odlučio javno da progovori o svojoj zavisnosti jer je jedan američki magazin planirao da objavi priču o njegovoj borbi.
Izvor: RTL/HINA
Foto: facebook

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.