Najluđe rajder liste: Top 5 svetskih zvezda sa posebnim zahtevima na nastupima

Izvor: Svet, 28.Jan.2015, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najluđe rajder liste: Top 5 svetskih zvezda sa posebnim zahtevima na nastupima

Zvezde uvek imaju razne zahteve kada nastupaju na koncertima. Uglavnom su zahtevi prilično realni. Na primer, traže određeno voće, vodu, ili sobu određene boje. Međutim, postoje i oni veoma čudni zahtevi.
5. Bijonse
Jedna od najuticajnijih pevačica današnjice zahteva tipičnu hranu sa juga SAD koja podrazumeva piletinu, boraniju i spanać. Stolnjaci moraju biti bele boje, a temperatura u sobi tačno 25 stepeni Celzijusovih. Potrebno joj je i 4 peškira (2 za telo i 2 za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << lice), paket Aquafina vode od čega je polovina paketa hladno, a druga polovina mora biti na sobnoj temperaturi. Neophodne su i mirišljave sveće od ruže, upaljač za njih, CD plejer i kriške limuna.
Ko se još nalazi na ovoj listi pogledajte na sledećim stranama…

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.