Najjača kafa na svetu je Smrtonosna Želja! FOTO

Izvor: Svet plus, 21.Apr.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najjača kafa na svetu je Smrtonosna Želja! FOTO

Kompanija koja proizvodi ovaj zastrašujući napitak je pronašla zrno kafe koje je skoro 200 procenata jača od ostalih kafa, kao glavo upozorenje na jačinu je mrtvačka lobanja i da slabijim osobama naročito nije preporučljiva.

Ova kafa je zapravo rezultat potrage vlasnika ovog brenda za kafom koja nije samo crna, bogatog ukusa i jaka, on je tražio kafu koja će po sadržaju kofeina biti najjača na svetu i u svojoj potrazi je bio uspešan. O procesu kojim se dobija je otkriveno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << samo da se umereno prži kako bi dobila jak i robustan ukus, a zatim posebnom metodom melje kako bi postala najjača kafa poznata čoveku. Kompanija koja proizvodi ovu kafu je na svom sajtu da ona nije preporučljiva za jutarnja ispijanja ili svakodnevno konzumiranje.

Smrtonosna Želja nije dostupna u normalnoj prodaji, a ko se usuđuje da je proba može je nabaviti jedino naručivanjem preko interneta i za sada je to omogućeno samo za stanovnike SAD-a i Kanade. Cena uzorka od 60 grama je 2.99 dolara, a pakovanja od 450 grama je 19.99 dolara.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.