Najbolje za kraj: Dušan Mandić i Raša Savić razvalili u Zvezdama Granda!

Izvor: Svet plus, 26.Mar.2017, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje za kraj: Dušan Mandić i Raša Savić razvalili u Zvezdama Granda!

Večeras žiri nije bio zadovoljan kandidatima koji su se predstavili u Zvezdama Granda, ali ih je poslednji par Dušan Šejn Mandić i Raša Savić oduševili i popravili veče.

Najbolje se uvek čuva za kraj! Dušan Šejn Mandić i Raša Savić razvalili su u Zvezdama Granda u poslednjem duelu. Dušan se predstavio teškim rok pesmama ''Selma'' od Bijelog dugmeta i ''Pronađi me'', grupe Osvajači. Raša je otpevao pesme Lexington i Lapsus benda ''Pijane usne'' i ''Hendikepiran'' >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << . Na kraju je žiri bio oduševljen i obojica su dobili maksimalni broj glasova.

Ana je bila kratka: - ''Selma je bila vrhunska''. - ''Ti si najbolji kandidat iz Crne Gore kog smo imali u Zvezdama Granda'' - pohvalila je Viki Šejna.

I Jelena je pohvalila Dušana i Rašu, ali blagu prednost je dala Crnogorcu: - ''Obojica ste bili fantasticni, ali ti si Dušane pokidao ''Selmu''. Svaka cast.''

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.