Na Zlatiboru zbog Čole ispraznili jezero i tope sneg grejačima! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Dec.2014, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Zlatiboru zbog Čole ispraznili jezero i tope sneg grejačima! (FOTO)

Na koncertu koji će popularni pevač večeras održati na Kraljevom trgu na Zlatiboru, očekuje se više od 50.000 ljudi

Na Zlatiboru će večeras biti prava ludnica budući da će na dočeku Nove godine pevati Zdravko Čolić na čijem se nastupu očekuje više od 50.000 ljudi, a čak ni sneg koji je napadao prethodnih dana neće predstavljati problem, jer su organizatori postavili specijalne grejače ispred bine koji tope snežni prekrivač!

Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Telegraf

Da se ništa ne prepušta slučaju potvrđuje i podatak i da je ispražnjeno i jezero na Zlatiboru, kako bi se obezbedilo što više mesta za publiku.

I dok hiljade ljudi pristižu na planinu, jasno je da će Čolin koncert predstavljati spektakl za pamćenje, snega (onog neistopljenog) i dalje ima skoro pola metra, a ako noćas bude preveliki minus, tu su Zdravko i vruća rakija da vas zagreju.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIPREMA SE SPEKTAKL: Zbog Čole prazne jezero i tope sneg grejačima

Izvor: Kurir, 31.Dec.2014

Na večerašnjem koncertu očekuje se više od 50.000 ljudi, a pripreme su u punom jeku..Na Zlatiboru će večeras biti prava ludnica budući da će na dočeku Nove godine pevati Zdravko Čolić na čijem se nastupu očekuje više od 50.000 ljudi, a čak ni sneg koji je napadao prethodnih dana neće...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.