NIJE VIŠE MOGLA DA ĆUTI: Slađa je PRED SVIMA otkrila TAJNU učesnika, bićete u ŠOKU kad čujete!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE VIŠE MOGLA DA ĆUTI: Slađa je PRED SVIMA otkrila TAJNU učesnika, bićete u ŠOKU kad čujete!

Razvezala jezik.

Učesnici najpopularnijeg rijalitija "Parovi" već nekoliko dana pričaju o finalu koje je zakazano za 2. jul, odnosno za nedelju kada će biti proglašen pobednik 5. sezone Parova.

Međutim, Slađa Petrušić je tokom kućnog saveta istakla da će ulaziti u svaku narednu sezonu rijalitija na Happy televiziji ukoliko to bude bilo potrebno.

- Pojedine učesnike ovde je Happy televizija stvorila, tačnije "Parovi 5" i Vesna se slaže s tim. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zato oni da bi odradili to moraju da uđu u "Parove 6" da se oduže što ih je Happy napravio. Ja sam potpisala ugovor za sve moguće sezone, znači dok sam živa, kad god budem morala ući, ja ulazim i ne žalim se, tu sam gde sam zahvaljujući njima - istakla je ona.

Takođe, Slađa je prokomentarisala naš veliki praznik Vidovdan, nakon diskusije učesnika o tome koliko im znači nacionalni identitet.

- I danas ne znam da li su Petrušići Hrvati ili Srbi. Meni je drago što sam ovde doživela kao i svi da se ne gleda odakle je ko. Proslavili smo sve praznike, i za to sam ja, da se veselimo zajedno! Sve ružno iz naše prošlosti treba zaboraviti i pamtiti samo lepe stvari.

Neke od najzanimljivijih trenutaka Slađe Petrušić u 5. sezoni Parova možete pogledati u našoj galeriji:

  Ko će biti pobendik pete sezone najgledanijeg rijalitija na Balkanu, saznaćemo u nedelju. Do tada nema sumnje da će još mnogo intriga biti otkriveno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.