NAKON POBEDE U ZVEZDAMA GRANDA: Ona je PRVA čestitala Aleksi Peroviću na uspehu! Presrećan je (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2017, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON POBEDE U ZVEZDAMA GRANDA: Ona je PRVA čestitala Aleksi Peroviću na uspehu! Presrećan je (FOTO)

Nije skidao osmeh sa lica!

Pobednik Zvezde Granda 2017 po oceni žirija je Aleksa Perović! On je dobio najveći broj njihovih glasova i osvojio vredne nagrade!

Spektakularno muzičko takmičenje Zvezde Granda završeno večeras, a ove godine, i žiri je imao zadatak da izabere svog pobednika. Stručnom žiriju, koji smo gledali cele sezone, pridružile su se i tajne ličnosti koje su svoje glasove davale po evrovizijskom sistemu.

Oni su se zajedničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snagama odlučili za Aleksu Perovića, koji je ubedljivo trijumfovao sa 418 poena, ispred Armina Dedića sa 350 i Riste Ristevskog sa 318.

Pobednik će dobiti vredne nagrade: automobil fiat hipo, statuu i dve pesme!

Aleksa Perović je očekivano bio presrećan, a prva mu je čestitala devojka.

Na pitanje koga će prvo provozati u novim kolima rekao je da će to biti članovi njegove porodice.

Zatim se zahvalio članovima žirija na glasovima i istakao da mu je najdraži bio glas Jelene Karleuše.

Podsetimo, Aleksa Perović je pre "Zvezda Granda" učestvovao u X faktoru gde mu je mentor bila Emina Jahović. Iako više nisu u kontaktu istakao je da se nada da će mu čestitati pobedu, da bi mu to baš značilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.