Možda oni i jesu jedno za drugo…

Izvor: Svet, 03.Jul.2015, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Možda oni i jesu jedno za drugo…

Dragi moji,
Znam da sam pre nekoliko nedelja već pisala o Lučetu i njenom nevernom suprugu, ali najnovije informacije koje sam dobila su toliko sočne da nisam imala srca da vam ih ne prenesem.
I sami, dakle, znate da se onaj skaradni rijaliti prošle nedelje završio i da su seksualne radnice koje smo tamo gledali četiri meseca samo na dvadeset i četiri časa puštene na slobodu, da bi zatim ponovo bile prikovane ispred kamera. Tokom ta dvadeset i četiri časa Cvetana >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se potrudila da nadoknadi propušteno – bar kada je u pitanju lova od svojih klijenata koju nije mogla da zarađuje dok je bila izolovana.
E, jedan od tih s kojima je spavala za novac je ni manje ni više nego muž vama i meni dragog Lučeta. Kako? Odakle sad to? Pa lepo – videli su se na dva sata tokom popodneva (nije valjda da je bilo ko od vas poverovao u njenu priču da je zaista u vezi s Nabildovanim, koji više voli mušku guzu nego bilo šta žensko) i za to vreme uspela je da mu izvuče pozamašnu svotu novca, sa kojom je odmah zatim otišla u šoping, u tržni centar u novom delu naše pretonice.
Da su Cvetana i neverni muž u šemi godinama unazad (po principu: kad se vidimo – vidimo se) ne zna samo Luče, pošto je ova otvoreno u rijalitiju pričala o tome kako joj je upravo taj bogati biznismen platio prvu pesmu i spot, i kako joj uvek pomaže kada god to od njega zatraži. Zahvaljujući jakim vezama i lovi koju poseduje Lučetov dragi, mediji su zažmurili na ovu Cvetaninu priču. Isto tako su zažmurili i na njegovu aferu s Pijanom (obećala sam vam da ću vam ovo otkriti, mada sam u komentarima videla da ste i sami sve shvatili).
Brak Lučeta, znači, nije savršen, ali bar traje. S druge strane, Golmankin brak još nije ni počeo, a nevolje ih muče na svakom koraku. Čula sam da junakinja naše priče danima unazad ushićeno priča o zajedničkom životu s Političarem, ali da on nije nimalo oduševljen činjenicom da će provesti s njom ostatak života. Baš zato ne možete videti nijednu zajedničku fotografiju… Baš nigde.
No, da je samo ovo problem u njihovom odnosu, verovatno ih ne bih ovde ni spominjala. Nevolja je u tome što Političar više od svega voli da švrlja sa strane. I to uglavnom sa starletama. Cvetana je njihovu ljubavnu romansu već podelila s javnošću, ali Političaru to nije smetalo da nastavi sa svojim ispadima. Poslednja kojoj šalje cveće i flaše šampanjca u jednom prestoničkom lokalu, čiji je vlasnik njegov najbolji prijatelj, jeste ni manje ni više nego – Beograđanka!
Poznata kao plitkoumna žena koja brine samo u tuđem celulitu dok joj sud oduzima dete, privukla je Političara jer baš takve žene on i voli. Uostalom, zbog čega bi pravio dete Golmanki i varao je sa Cvetanom?!
Kako su mi rekli, on je Beograđanki obećao da će joj pomoći oko sudskog spora s bivšim suprugom, a po prirodi je više nego galantan u finansijskom smislu, i to je bilo sasvim dovoljno da mu padne u naručje… I dok Golmanka sprema svadbu, njen voljeni švrlja okolo. I to ne samo sa Beograđankom, već i sa svakom lakom ženom koja mu namigne.
Mada, kada malo bolje razmislim, ni ona nije ništa bolja. I možda ta veza i opstane jer su baš jedno za drugo.
Okej, da ne bude da sam zlonamerna, moram s vama da podelim i jednu lepu vest. Javljaju mi da se ponovo rodila ogromna ljubav između starih partnera: Picopevac i Voditelj Senior obnovili su stare strasti. Valjda prisećajući se onih vremena kad je Senior probijao Picopevca (i na estradu, ali i bukvalno) i od njega pravio tinejdž zvezdu, sreli su se nedavno na jednom gradskom događaju. Pogledi su planuli i posle manje od sat vremena završili su u Voditeljovom stanu u centru grada.
Picopevac je celu noć proveo kod svog ljubavnika, ali za to vreme nije zaboravio da svojoj devojci, sa kojom živi, pošalje SMS kako je zaglavio u studiju i kako se neće vratiti do jutra. Naivna i priglupa, poverovala je u ovu laž, mada i nije imala previše izbora budući da je Picopevac izdržava.
Ali, znate šta – to možda i nije tako loše. Nađeš sebi dečka homoseksualca, uvališ se u njegov dupleks, on je fin, uredan, nije aljkav i naporan kao oni na kakve sam, nažalost, i sama uvek nailazila, ne traži previše seksa pa ne morate da ga skidate sa sebe svakih pola sata, i na sve to još vas i izdržava.
Dobro, meni moja sujeta nikad ne bi oprostila što dozvoljavam sebi da živim s nekim ko više voli da spava sa muškarcem, koji je dve decenije stariji od mene, nego sa mnom, ali kao što rekoh gore u Golmankinom pasusu – ima nas raznih… I možda su oni baš jedno za drugo.
Upravo iz tog razloga još jedna gej ljubav cveta. Nakon poraza koji je doživeo s Majmunolikom, Voditeljčić je shvatio da žene ipak nisu za njega i vratio se svojoj staroj navici – vođenju ljubavi s muškarcima. Shvatio je da je nesuđeni kum Handi uvek bio uz njega i da mu je tokom bure kroz koju je u proteklom periodu prolazio pružio ubedljivo najveću podršku, pa je odlučio da uplovi u romansu s njim.
Golupčići su pre neki dan otputovali daleko, čak u zemlju cigara i salse, potpuno sami. Mora biti da su se obojica umorili od glume i lažnog predstavljanja i da su rešili da sebi daju malo oduška. Samo što mi i dalje nije jasno zbog čega uopšte moraju da glume i da li je toliko strašno priznati sebi i ljudima oko sebe koga voliš. Pa bar je u ovom svetu estrade i šou-biznisa lako biti gej?!
I dok gej ljubavi cvetaju, ove druge su opasno ugrožene. Njanjavica je dugo bila mirna, ali je u poslednjih nekoliko meseci počela ozbiljno da švrlja. I sami znate da godinama unazad menadžeri nisu mogli puškom da je nateraju da dođe u našu prestonicu, a samo za dva meseca ovde je pevala dva puta. Razlog nije ni lova, jer joj ona realno nikada nije bila problem, niti njena želja da se druži sa fanovima jer ih i nema previše, već jedan od gazda kluba u kojem je poslednji put nastupala. Čovekovo ime, čak ni pseudonim, ovde neću otkrivati jer se među njima još ništa konkretno nije desilo osim romantičnih SMS poruka i nekoliko skupih poklona, ali budite sigurni da ćete ovde o ovoj švaleraciji biti prvi obavešteni. Kao i do sada…
Uživajte, mili moji, u letu, i spremite se za vruće tračeve s primorja Zemlje stijenja i kamenja, gde sam već instalirala moje tračare, da me redovno izveštavaju o orgijanju i nestašlucima ovih nesrećnika sa naše estrade. I živite svoj život iskreno i prema sebi i ljudima oko sebe.
Bićete srećniji…
Do sledećeg petka
Voli vas vaša
Gossip girl
xoxo

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Možda oni i jesu jedno za drugo…

Izvor: Scandal.rs, 03.Jul.2015

Dragi moji,..Znam da sam pre nekoliko nedelja već pisala o Lučetu i njenom nevernom suprugu, ali najnovije informacije koje sam dobila su toliko sočne da nisam imala srca da vam ih ne prenesem...I sami, dakle, znate da se onaj skaradni rijaliti prošle nedelje završio i da su seksualne radnice koje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.