Milena Ćeranić imala LUDU NOĆ! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Maj.2015, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Ćeranić imala LUDU NOĆ! VIDEO

Pevačica Milena Ćeranić nakon Pink Music Festivala krenula je sa promocijom nove duetske pesme koju je snimila sa mladim pevačem Danijelom Mitrovićem.

Nakon uspeha koji je doživela pesma "Sve pred sobom gazim", Milena Ćeranić svoje obožavaoce obradovala je novom pesmom. Ovog puta u pitanju je duetska nimera koju je uradila sa mladim pevačem Danijelom Martinovićem, a koja će u narednih nekoliko desetak dana ugledati svetlost dana: Pevačica Milena Ćeranić nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Pinkovog festivala krenula je sa promocijom nove duetske pesme koju je snimila sa mladim pevačem Danijelom Mitrovićem.

"Danijel je jako kvalitetan dečko, mogu slobodno reći da će biti pravi miljenik svih tinejdžerki, a pesma Luda noć je nešto sasvim drugačije što sam ja snimila do sada."Inicijator ove saradnje je upravo Danijel, koji je pozvao pevačicu i predložio da ukrste glasove u ovom po svemu sudeći novom letnjem hitu.

"Kada je Milena čula pesmu, odmah je pristala. Nakon nekoliko dana, doputovao sam u Srbiju kako bi smo i ekranizovali spot koji će pratiti novu pesmu. I mogu samo da kažem da će biti mnogo ludih noći uz ovu pesmuj", dodao je mladi pevač. Milena i Danijel objavili su kratak video koji najavljuje novu pesmu, a premijera je zakzana za polovinu maja.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Milena ćeranić imala ludu noć! (VIDEO)

Izvor: Story, 06.Maj.2015

Pevačica Milena Ćeranić nakon Pinkovog festivala krenula je sa promocijom nove duetske pesme koju je snimila sa mladim pevačem Danijelom Mitrovićem...Milena i Danijel objavili su kratak video koji najavljuje novu pesmu, a premijera je zakzana za polovinu maja...- Danijel je jako kvalitetan dečko,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.