Miki Ðuričić u vezi sa udatom ženom?

Izvor: Svet, 10.Okt.2015, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki Ðuričić u vezi sa udatom ženom?

Iako tvrdi da van rijalitija nema devojku, Miki Ðuričić je ipak zauzet. Kako Kurir saznaje od izvora bliskog pčelaru iz Kupinova, on je već izvesno vreme u vezi, i to sa udatom ženom.
Učesnik “Parova“ nerado govori o ljubavnom životu, pa se iz njegovih odgovora moglo zaključiti da nešto skriva. Kako izvor tvrdi, Miki bi rado priznao da je zaljubljen, da njegova draga već godinama nije u “srećnom“ braku.
“Miki i njegova devojka upoznali su se preko zajedničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prijatelja i ubrzo uplovili u romansu. Ona s porodicom živi u Pančevu, a njen muž se bavi privatnim biznisom. Miki o tome ne govori ni sa kim jer se plaši da se vest ne proširi i ne izbije skandal. Samo njegovi najbliži prijatelji znaju da se viđa sa udatom ženom. Kad mu je Marić u emisiji pomenuo devojku, baš iz tog razloga se kiselo nasmejao i pitao “koja devojka“. Videlo se da je uplašen jer je mislio da je razotkriven”, tvrdi izvor.
Mikijev prijatelj kaže da njegovom drugu devojka i finansijski pomaže.
“On je na početku govorio da je to avantura između njih dvoje, a sada ništa ne želi da otkriva. Biće da se zaljubio. On uvek ima dugove jer se stalno kocka, a ona mu novčano pomaže”, zaključio je on.
Inače, Miki je nedavno priznao da je bio u vezi s jednom bankarkom, koja mu je pomogla da vrati dugove, posle čega ju je ostavio. Ona mu je plaćala kazne zbog kojih je mogao da zaglavi zatvor.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Miki Ðuričić u vezi sa udatom ženom?

Izvor: Scandal.rs, 10.Okt.2015

Iako tvrdi da van rijalitija nema devojku, Miki Ðuričić je ipak zauzet. Kako Kurir saznaje od izvora bliskog pčelaru iz Kupinova, on je već izvesno vreme u vezi, i to sa udatom ženom...Učesnik “Parova“ nerado govori o ljubavnom životu, pa se iz njegovih odgovora moglo zaključiti da nešto...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.