Mika Kostić i Đus u duetu o kom Evropa uveliko bruji! VIDEO

Izvor: Svet plus, 26.Maj.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mika Kostić i Đus u duetu o kom Evropa uveliko bruji! VIDEO

Pesma Mike Kostić i Đusa je za samo nekoliko sati postala hit, a u najavi je i engleska verzija. Video za pesmu "Korak" je brzo nakon objave skupio preko 20.000 pregleda.

Čuveni reper Đus je u kombinaciji sa Mikom Kostić i Roleksom izbacio novu hit pesmu "Korak". Mikin producent iz Velike Britanije je čuo pesmu i pitao o čemu se radi u tekstu, nakon što je Mika prevela nekoliko rečenica, njegova reakcija je bila: "Daj, snimite verziju i na engleskom!".

Video za pesmu "Korak" je za par sati nakon što je postavljen skupio preko 20.000 pregleda. Izgleda da ovoj pesmi sledi uspeh mnogo dalji od regionalnog.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.