Merlin Menson demantuje da je silovao pevačicu u video snimku!

Izvor: Svet, 22.Nov.2014, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merlin Menson demantuje da je silovao pevačicu u video snimku!

Rok zvevda Merlin Menson demantovao je da ima ikakve veze sa snimkom koji je procurio u javnost u kome pevačica Lana Del Rej glumi žrtvu u brutalnim scenama silovanja.
U pomenutom snimku popularnu pevačicu nasilnik baca na krevet, seksualno zlostavlja i na kraju ona ostaje da leži u suzama, a zbog brutalnosti snimka koji je snimljen pre godinu dana on je zabranjen za puštanje u javnost, ali sada je procurio i objavljene su slike iz snimka.
“Menson ovaj spot nije režirao niti ga je snimio”, rekala je pevačeva portparolka.
Svetski mediji tvrde da je Menson odgovoran za ovaj snimak.
Autor: Life Content
Foto: SIPA

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popularni pevač demantovao da je učestvovao u brutalnim scenama silovanja!

Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2014

Popularni pevać Merlin Menson demantovao je da ima ikakve veze sa snimkom koji je procurio u javnost u kome pevačica Lana Del  Rej glumi u brutalnim scenama silovanja...Naime u pomenutom snimku popularnu pevačicu nasilnik baca na krevet, seksualno zlostavlja i na kraju ona ostaje da leži u suzama,...

Nastavak na Scandal.rs...

Zabranjen šokantan spot Lane del Rej: "Nemam veze s tim"

Izvor: B92, 23.Nov.2014, 11:53

Godinu dana nakon što je kontroverzni video Lane del Rej snimljen, a sada i procureo u javnost, pevač Merlin Menson tvrdi da nema veze s njim...Poznati pevač Merlin Menson oštro je demantovao umešanost u kontroverzan video u kom Lana del Rej glumi u brutalnim scenama silovanja...Dvadesetdevetogodišnju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.