Meril Strip: Mislila sam da sam previše ružna da bih bila glumica!

Izvor: Prva.rs, 23.Apr.2014, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meril Strip: Mislila sam da sam previše ružna da bih bila glumica!

“Uvek sam glumila u predstavama i mislila sam da je gluma uzaludan posao”, rekla je Meril i dodala, “Plus sam mislila da sam previše ružna da bih bila glumica. Naočare nisu bile fantastične tada!”
“Mnogi moji prijatelji su sa tri godine znali čime žele da se bave, a ja sam uvek bila “svaštojed”, zainteresovana za mnogo stvari. Srećom, ipak sam našla profesiju koja zadovoljava sve moje apetite”, objasnila je Meril.
Meril je ponudila i savet iskusne glumice budućim >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << generacijama:
“Savet za devojke: Nemojte toliko brinuti o kilaži. I još važnije je to da ono po čemu se razlikujete od drugih, ono čudno na vama, to vam je adut. Ljudi koji izgledaju drugačije su oni koji dobijaju uloge.”, rekla je Meril.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.