Majka zabrinuta posle Budve: Goca zabranila sinu da izlazi noću

Izvor: Svet, 03.Avg.2015, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka zabrinuta posle Budve: Goca zabranila sinu da izlazi noću

Pevačica Goca Božinovska zabranila je svom sinu Mirku Šijanu (22) noćne izlaske jer se i dalje brine za njega, pošto je napadnut u Crnoj Gori gde je letovao sa društvom.
“Kad se vratio sa mora, ona mu je rekla da nema izlazaka i da svede provod na minimum. Odmah je otkazao separe u splavu za to veče i ostao kod kuće. Savetovala ga je da ne može više da izlazi svake noći po splavovima i klubovima”, rekao je izvor blizak Božinovskoj za Kurir.
Pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je potvrdila da je stavila “veto” mezimcu za izlaske.
“On mora da posluša sve što mu kažem! Dobar je on dečko, ne volim kad slušam loše stvari o njemu. Kada mu nešto majka kaže, on bi dubio na trepavici koliko bi sve uradio za mene”, navodi Božinovska, a Mirko odgovara:
“Rekao sam da nemam 18 godina pa da mi neko naređuje, ali kad mi mama kaže da sam joj digao pritisak na 200 i zamoli me, mogu malo i da se smirim”.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka zabrinuta posle Budve: Goca zabranila sinu da izlazi noću

Izvor: Scandal.rs, 03.Avg.2015

“Kad se vratio sa mora, ona mu je rekla da nema izlazaka i da svede provod na minimum. Odmah je otkazao separe u splavu za to veče i ostao kod kuće. Savetovala ga je da ne može više da izlazi svake noći po splavovima i klubovima”, rekao je izvor blizak Božinovskoj za Kurir...Pevačica je potvrdila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.