Majka ubijene pevačice ponovo saslušana u policiji

Izvor: Svet plus, 13.Apr.2016, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka ubijene pevačice ponovo saslušana u policiji

Zbog nepoklapanja iskaza, majka Jelene Krsmanović ponovo je saslušana u policiji.

Članovi porodice Jelene Marjanović 2. aprila, kada je ona nestala, dali su iskaz policiji, za koji se tek sada ispostavilo da se ne poklapaju. Ova nepoklapanja u izjavama otkrivena su upoređivanjem podataka sa baznih stanica o njihovom kretanju. Na taj način su policajci uhvatili u laži članove familije brutalno ubijene pevačice,  o tome gde su bili u vreme zločina.

Ova >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << otkrića, policiji su dala potvrdu da su pojedini članovi Jelenine familije umešani u njeno ubistvo. Takođe, izvor iz policije navodi i da je ponovo saslušana Jelenina majka Zorica, kao i da je privođenje osobe koja je počinilac ovog ubistva izvesno i do toga bi uskoro trebalo da dođe.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

ISKAZ SE NE POKLAPA: Majka ubijene pevačice ponovo saslušana u policiji

Izvor: NaDlanu.com, 13.Apr.2016

Zbog nepoklapanja iskaza, majka Jelene Krsmanović ponovo je saslušana u policiji...Članovi porodice Jelene Marjanović 2. aprila, kada je ona nestala, dali su iskaz policiji, za koji se tek sada ispostavilo da se ne poklapaju. Ova nepoklapanja u izjavama otkrivena su upoređivanjem podataka sa baznih...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.