Majka Ace Pejovića: Život bismo dali za našu snaju Bilju!

Izvor: Svet, 28.Feb.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka Ace Pejovića: Život bismo dali za našu snaju Bilju!

Anđelka, majka poznatog pevača Ace Pejovića, u teškim trenucima koji su zadesili njenu porodicu, pre svega sina,  govori o tome koliko im je teško što snaja Biljana trenutno prolazi kroz najteži period u životu i da su svom snagom uz nju. S Acom se čuje svakodnevno, nekoliko puta na dan, i kaže da je Aci veoma teško pala cela situacija, prenosi Alo.
“Šta ću… Nije mom Aci lako, nadam se da će se sve dobro završiti. Mom sinu nije lako, mnogo se sekira i plašim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se kako će sve ovo da izdrži. Iskreno da vam kažem, život bismo dali za našu Bilju, samo da bude dobro, ona je divna majka i žena. Nikada do sada nije bila bolesna, bila je zdrava žena u punoj snazi. Kada samo čuli da je u bolnici, doživeli smo pravi šok, samo se nadamo da će dragi bog pomoći da sve bude dobro”, plačljivim glasom rekla je Anđelka Pejović, koja u Prijepolju, inače rodnom gradu poznatog pevača, živi sa suprugom Isidorom.
U toku jučerašnjeg dana, pevač je posetio svoju suprugu Biljanu u Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra, gde leži na odeljenju intenzivne nege.
Podsećanja radi, Biljana Pejović je u utorak uveče doživela izliv krvi u mozak kada su dve urođene aneurizme pukle, nakon čega je hitno završila u operacijonoj sali. Operacija je trajala pet sati, a Aca je sve vreme bio u bolnici i čekao da mu lekari saopšte u kakvom stanju je njegova supruga. Biljanino stanje je nepromenjeno i lekari čekaju da prođe određeno vreme kako bi mogli da daju preciznu prognozu njenog daljeg oporavka.
Koliko je Aci Pejoviću teško, govori i to da već danima ništa ne jede i ne pije.
“Gleda u jednu tačku, ne progovara i mnogo mu je teško. Juče, kada je bio u bolnici, trudio se da bude što jači kako ona ne bi osetila da je uplašen, ali kada je izašao, jedva je uspeo da dođe sebi i smiri se”, priča izvor blizak pevaču.
Izvor: Alo
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ, copyrighted

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

MAJKA ACE PEJOVIĆA: Život bismo dali za našu snaju Bilju!

Izvor: Kurir, 28.Feb.2015

Iskreno da vam kažem, život bismo dali za našu Bilju, samo da bude dobro, ona je divna majka i žena. Nikada do sada nije bila bolesna, bila je zdrava žena u punoj snazi, priča majka Ace Pejovića..Anđelka, majka poznatog pevača Ace Pejovića, u teškim trenucima koji su zadesili njenu porodicu,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.