Maja Marijana odgovorila Vesni i Ruški!

Izvor: Poznati.info, 01.Okt.2014, 03:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Marijana odgovorila Vesni i Ruški!

Nakon što su je Vesna De Vinča i Ruška Jakić prozvale u modnom žiriju emisije Exkluziv, Maja Marijana im je dala odgovor upravo putem ove emisije.

Naime, Vesna je imala zamerku na to što je Maja obukla usku haljinu, a ima višak kilograma. Dok je Ruška Jakić bila još oštrija, pa je ismejala Majin razdeljak i haljinu sa cvetićima.

Maja važi za osobu bez skandala, prepucavanja i svađa, ali imala je odgovor za ove dve dame. Ona im je poručila sledeće: “Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << nosim ono što ha hoću, a razdeljak nosim onako kako ja hoću“ – rekla je ona kroz osmeh.

Inače, Maja uveliko promoviše novi singl “Činim nešto korisno za sebe“ koji beleži odlične uspehe. Pesma je za kratak vremenski period postala hit na radio stanicama, a traži se i po klubovima i diskotekama.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.